Wall Street emektarı Max Keiser, Bitcoin (BTC)’in yükselişini tahlil ediyor. Analiste nazaran, para basma çılgınlığı ve dolar’ın bedelinin düşürülmesi rallinin ana katalizörleridir. Analist, Bitcoin fiyatı için devasa bir kestirim yapıyor ve 40x daha yükseleceğini vurguluyor.
Max Keiser: Bitcoin fiyatı tek istikametli bir seyahatte ve devasa yükseliyor
Kripto para ünitelerine olan ilgisiyle tanınan ve nokta atışı Litecoin ve Bitcoin varsayımlarıyla nam salan Max Keiser, Bitcoin piyasasını yorumluyor. Max Keiser’e nazaran, iktisadın durumu Bitcoin’in yükselişini besliyor. Max Keiser mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Bitcoin’in süratle yükselmesinin nedeni, Amerika’daki hiper enflasyon… Ve ABD doları Bitcoin‘e karşı hiper enflasyonist bir çöküş içinde. Ve bu siyaset yapıcılar tarafından açıklandığı üzere tahlil, her vakit daha fazla para basmak olacaktır. Yani bu, Bitcoin’in tek istikametli bir seyahatte olduğu manasına geliyor. Zira para basmaktan diğer bir siyaset tahlili yok.
Usta analist: BTC fiyatı 2 milyon dolara çıkabilir
Max Keiser, iktisadın mevcut durumunun Bitcoin’in yükselişini desteklemesini bekliyor. Erken bir Bitcoin yatırımcısı olan Max Keiser, önder kripto paranın parabolik yükselişinin nihayetinde BTC’yi yaklaşık 2 milyon dolara çıkarabileceğini söylüyor. Max Keiser bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Yalnızca yükseltmeye devam edecekler. Ve biliyorsunuz, Bitcoin’i birinci aldığımdan beri %9.000.000 arttı. Ve muhtemelen bir 40x daha yükselecek.
Max Keiser: Bitcoin ile Elon Musk, Federal Rezerv ile savaşa girecek
Max Keiser, Tesla’nın geçen ay Bitcoin’e yaptığı 1,5 milyar dolarlık yatırımla ilgili olarak, yorumda bulunuyor. Max Keiser, bunun elektrikli araba üreticisinin CEO’su Elon Musk’un Federal Rezerv ile savaşa gireceği manasına geldiğini söyledi. Max Keiser mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Bu, Elon Musk’un FED’e yaptığı spekülatif bir taarruz, değil mi? Yani SEC ile çoktan savaşa girdi. O esasen SEC (ABD Menkul Değerler ve Borsa Komisyonu) ile savaşa girdi ve onlara haksızlık yapıldığını ve yakalandıklarını gösterdi. Şimdi Federal Rezerv ile savaşa girdi ve kendi paylarını geri almayacağını söylüyor. Michael Saylor’un yaptığı üzere Bitcoin satın alacağını söylüyor. Ve artık S&P 500’deki başka 500 şirketin CEO’su, “Biliyor musun? Bu çok yeterli bir fikir. Altı aydan daha kısa bir müddette Tesla yatırımıyla, büsbütün araba satma işlerine yaptıklarından daha fazlasını kazandılar.” diyecek.
Dolar | 7,5345 | % 0.28 |
Euro | 8,9837 | % -0.4 |
Sterlin | 10,4413 | % -0.27 |
Bitcoin | 370147,00 | % 4.14 |
Ethereum | 11972.04,00 | % 7.97 |
Çeyrek | 670,00 | % -0,29 |
G. Altın | 411,34 | % 0,25 |
BIST 100 | 1.541,98 | % 0.26 |
Litecoin | 1388.28 | % 6.81 |
B. Cash | 3802.7,00 | % 4.57 |