Son bir hafta içinde Kripto para piyasasında birçok önemli gelişme yaşandı. Yaşanan bu gelişmelerin görece daha önemli olanlarından bir kısmını Haftalık Coin Haber Bülteni başlığı altında topladık.
Coinbase tarafından yapılan duyuruda, “Coinbase Global Inc., ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) taslak bir halka arz izahnamesi sundu. S-1 belgesinin piyasa ve diğer koşullara bağlı olarak SEC inceleme sürecinin tamamlanmasından sonra yürürlüğe girmesi beklenmektedir.” denildi. S-1 belgesi, halka arz olmayı planlayan kuruluşların hisse senetlerini Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na kaydettirmek için kullandıkları bir SEC belgesi.
Hibrid blockchain çözümü ve altyapısı sağlayarak Vietnam’da blockchain benimsenmesine yönelik yarışa liderlik eden KardiaChain, teknoloji devi LG ile partnerlik anlaşması yaptı. Yapılan açıklamaya göre LG’nin, BT ve danışmanlık kolu olan LG CNS, blockchain projesi KardiaChain ile partnerlik kurdu.
Trabzonspor taraftar tokeni (TRA) 16 Aralık saat 10.00 itibariyle Kripto para borsası Paribu’da listelendi. Listelemeyle alakalı olarak Türkiye’nin ilk dijital imza töreni de gerçekleştirildi.
Kripto para borsası Binance, spor ve eğlence fan token ihraççısı Chiliz ile stratejik bir ortaklık yaptığını duyurdu. 14 Aralık tarihli gönderisinde , Binance Paris Saint Germain (PSG) ve Juventus (JUV) futbol kulüpleri için Chiliz taraftar üretilen tokenlerin Launchpool platformunda olacağını duyurdu. Ayrıca JUV ve PSG Token 21 Aralık itibariyle Binance Borsasında listelenecek.
Lider Kripto para son haftalarda rekor üstüne rekor kırıyor. Bitcoin (BTC) fiyatı geçtiğimiz gün yeni tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Coingecko üzerinden alınan verilere göre Bitcoin fiyatı 24.072,94 dolar seviyesini görerek tüm zamanların rekorunu kırdı.
Sosyal Medya Hesaplarımız Twitter ve Telegram Üzerinden Bizleri Takip Edebilirsiniz.
Cengiz, Bitcoin ve Kripto para meraklısı. Uzun yıllardır sektörü yakından takip ediyor. Cengiz, Coinrot sitesini kurarak sektörde edindiği bilgileri insanlara aktarıyor.
Dolar | 7,3906 | % 0.2 |
Euro | 9,0001 | % 0.14 |
Sterlin | 10,1400 | % -0.14 |
Bitcoin | 234669,00 | % -8.64 |
Ethereum | 8624.9,00 | % -11.24 |
Çeyrek | % | |
G. Altın | % | |
BIST 100 | 1.551,57 | % -1.13 |
Litecoin | 1013.09 | % -4.69 |
B. Cash | 3109.38,00 | % -12.66 |